Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Győri SZC Haller János Általános Iskola

ovisuli

Második ovi-suli foglalkozás

Kedves Szülők, és leendő elsősök!

A második ovi- suli foglalkozásunkat láthatják, láthatjátok. A 3.b osztályosok német órájába nézhettek bele. Ha van kedvetek tanuljátok meg velük együtt a színeket, majd táncoljatok,énekeljetek velük együtt. Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk! :) A felvétel a korlátozások bevezetése előtt készült 02.26-án!

Még több információért látogassanak el Facebook oldalunkra.

A videót ide kattintva tudod megnézni!

Első ovi-suli foglalkozás

Kedves Szülők, és leendő elsősök!

Az első ovi- suli foglalkozásunkat láthatják, láthatjátok. A 2.b osztályosok egy színdarabbal készültek nektek kedves nagycsoportosok! Vár rátok egy szuper rajzpályázat is! Készítsetek a látott színdarabhoz egy illusztrációt vagy rajzoljátok le valamelyik szereplőt egy A/4- es rajzlapra. Bármilyen technikát alkalmazhattok. A művek hátuljára kerüljön rá a nevetek, címetek, szüleitek telefonszáma. A munkákat iskolánk portájára várjuk március 30-ig, vagy postán is elküldhetitek a Mosonmagyaróvár, Szent István király út 97- es címre! Az első három helyezett értékes könyvjutalomban részesül.

Jó munkát és jó szórakozást kívánunk!

Még több információért látogassanak el Facebook oldalunkra.

A videót ide kattintva tudod megnézni!

Tisztelt Szülők, kedves nagycsoportosok!

Ebben a videóban szeretnénk Önöknek és Nektek bemutatni iskolánkat, és a leendő első osztályos tanító néniket! Ha még több információt szeretnének megtudni iskolánkról, látogassanak el a Facebook oldalunkra, ahol képek, videók mutatják be a nálunk zajló eseményeket, programokat.

A beiskolázással kapcsolatban még több videóval készülünk Önöknek, Nektek, kövessék figyelemmel oldalunkat.

 

Elérhetőségek

Szent István kir u.97.
96/826-117
porta 96/828-697

Mosonvár út 15.
96/213-222
porta 96/576-474

Egyéb hivatkozások